Skip to main content

Miért olvasom a Bibliát?

Biblia kozepe

Meg vagyok róla győződve, hogy ez a könyv az első betűtől az utolsóig igazságot írja le. Azt a valóságot, amelyben minden ember él (legyen az hívő, buddhista, ateista...) a lehető legpontosabban írja le és magyarázza. Ez a könyv a használati utasítás az élethez. Számos dolog a világban kikutathatatlan kijelentés nélkül. Ez a könyv a gyártó kijelentése. Benne vannak olyan evidens dolgok , melyeket miden ember megfigyelhet. Az összhang teljes a leírtak és a megfigyeltek között. S ha az összhang teljes ezen a szinten, akkor  bízhatunk az olyan kijelentésekben, melyeket nem figyelhetünk meg.

Élek és ez a könyv tökéletesen fedi az életem minden kategóriáját. Vannak kérdéseim és a Biblia tökéletes választ ad rájuk. Számos választ nem tudhatnék, ha Isten nem árulta volna el. De elárulta, a Biblia tartalmazza Isten kijelentését minden lényeges kategóriáról.

Azért olvasom a Bibliát, mert józan, racionális, felelős embernek tartom magam, akinek hiteles információ alapján kell élnie az életét. (A felelős ember a gyártó használati utasítását elolvassa.)

A leghitelesebb információ erről a világról ez a könyv.  A világot Isten teremtette, a használati utasítást (a Bibliát) kijelentette.


Ha nem vagy biztos benne, hogy a Biblia igaz, akkor hallgasd meg az Apologetika (2008 vagy 2006) előadássorozatot..