Skip to main content

Váratlan találkozás

Amikor 21 éves lett, a virginiai Roankeban élő Tammy Harris elkezdte keresni vér szerinti édesanyját. Egy évig nem járt sikerrel. Azt nem tudta, hogy anyja, Joyce Schultz már húsz éve keresi őt.

A történet szerint, amely megjelent az ország összes újságjában, volt még valami, amit Tammy nem tudott. Édesanyja volt az egyik munkatársa az abc-ben, ahol dolgozott.

Egyik nap Joyce meghallotta, hogy Tammy egy másik munkatársukkal arról beszélget, hogyan próbálja megtalálni az édesanyját. Nemsokára a születési anyakönyveket hasonlították össze. Amikor Tammy rájött, hogy az, akit addig munkatársaként ismert, valójában az édesanyja, a karjaiba vetette magát.

„Csak öleltük egymást a végtelenségig!" - mondta Tammy. „Ez volt életem legcsodálatosabb napja!"

Lehet, hogy te is úgy vagy, mint Tammy Harris. Régóta keresel valakit, vagy valamit, ami hiányzott az életedből. Keresel valakit vagy valamit, ami célt és értelmet adhat. Szeretnéd azt érezni, hogy valakihez tartozol, aki ismer téged. Teljes szívvel vágysz a szeretetre.

De lehet, hogy nem vetted észre, hogy téged is keres Valaki, aki közelebb van hozzád, mint gondolnád. Isten egész idő alatt közel volt hozzád, és arra vár, hogy felfedezd, hogy észre vedd! Ő a te mennyei Atyád, aki szeret téged, és szoros kapcsolatban akar lenni veled. Neked csak annyit kell tenned, hogy a karjaiba veted magad. És ha megteszed, akkor az lesz életed legszebb napja!

Íme, az ajtó előtt állok, és zörgetek: ha valaki meghallja a hangomat, és kinyitja az ajtót, bemegyek ahhoz, és vele vacsorálok, ő pedig énvelem. (Jel. 3.20 )