Skip to main content

Michael Jackson elfogadta Jézust megváltójának

(Deborah Kunesh írása)

Michael Jackson testőre, Kerry Anderson, ma megosztott velem egy nagyon személyes dolgot, amely megerősítette, hogy Michael Jackson tényleg elfogadta Jézus Krisztust mint megváltót. Nagyon fontos, kérlek olvasd Kerry Anderson, Michael Jackson egykori testőrének saját szavait:

Kerry Anderson

„Debbie, mindenekelőtt hadd mondjam el személyesen, hogy Michael elfogadta Jézust urának és megváltójának. Ezt én személyesen tudom, és nem valaki mástól hallottam.

Michael most már nincs itt a földi testében, hanem Jézussal van, mert Isten Igéje ezt mondja azokról a hívőkről, akik meghaltak. Nincs több öregedés, nincs fizikai, lelki vagy kapcsolati fájdalom. Nincs több nyomás, hogy sikerüljenek a dolgaid, és ami a legfontosabb, nincs több halál.

El nem tudod képzelni hány éjszaka hívott fel Michael éjjeli 3-kor vagy 4-kor pusztán csak azért mert magányos volt, nem tudott aludni és csak beszélgetni szeretett volna. Ilyenkor nem azért volt fenn, mert zenét írt, hanem mert félt és aggódott. Mivel akkoriban szellemileg érettebb voltam nála, áthívott a szobájába beszélgetni, vagy csak sétálni mentünk ott, a Neverland-i birtokán.

Emlékszem, megkérdezte, hogy van az, hogy én nem félek semmitől, és csak Istent félem. Elmeséltem neki, hogy korábban egyszer majdnem meghaltam, amikor a Los Angeles-i rendőrségnél szolgáltam. Szóval elmondtam neki, hogy Isten megvéd engem mindentől, ami csak árthatna nekem. Még azt is elmondtam Michael-nek, hogy még őtőle sem félek, sem mástól, aki megfoszthatna a munkámtól. Michael nevetett. Elmondtam neki, hogy Isten egy meghatározott időre helyezett mellé és idő előtt senki nem távolíthat el őtőle, míg nem Isten kifejezetten engedélyezi azt. Michael megkérdezte, honnan jön ez a fajta magabiztosságom? Talán Los Angeles kemény utcáin végzett szolgálatomból? Amikor elmondtam neki, hogy akár neki is lehet ilyen, sőt még szilárdabb bizalma Istenben, mint nekem, akkor igazi kiváncsiság csillant szemében. Most képzeld el milyen az amikor, az a Michael Jackson, akinek egész nap megbízásokat teljesítesz, éjjel 3-kor áthív, hogy beszélgethetnénk-e Jézusról?

Szívem szakadt meg látni, milyen félelemben élte gyerekkorát Michael. Éjt éjjen át csak beszéltünk, beszéltünk, sokszor egészen pirkadattig.” - Kerry Anderson.

Debbie:

Sokan faggadtatok engem az elmúlt 5 évben e témáról, és bár én mindig is hittem, hogy ez az igazság, Isten MA még inkább megerősített engem (és titeket is) Kerry Anderson által, arról, hogy mi történt azon a bizonyos napon, amikor Michael Jackson elhagyta e világot, pont 5 évvel ezelőtt. Ők Kerry Anderson-nal jól ismerték egymást, Michael mindig számíthatott Kerry-re. Ezt Tom Mesereau (védőügyvédje) is számtalanszor megerősítette a beszélgetéseink során.

Testvéreim Krisztusban, ahogy az elmúlt években mindvégig állítottam, és mindazokból, amit mások megosztottak velem őróla, vagy amire a kutatásaim során jöttem rá, vagy ahogy a zsigereimből mindig is éreztem, sőt amit a szellememben éreztem, ami szerintem Istentől van, igaz. Michael Jackson biztonságban van, meg van váltva a Jézus Krisztusba vetett hite által. Michael hívő volt. Ezt a közvetlen információk is alátámasztják, valakitől aki ismerte őt, és aki személyesen beszélt vele e témában.

Mások is megerősítettek e hitemben azokban a nehéz időkben, amikor készítettem a http://www.reflectionsonthedance.com weboldalt, ami világosan bizonyságot tesz Michael Istenbe vetett hitéről. Amikor elhivattam hogy elkészítsem ezt a weboldalt, én is a fent leírtakat éreztem, amit Isten  mutatott meg nekem. Az idők folyamán ez az érzés egyre inkább meggyőződéssé vált a beszámolók alapján, akiket olyanok tettek, akik Michaelt személyesen ismerték és nem csak felszínes kapcsolatuk volt vele.

Bár a mai nap könnyekkel teli, emlékezzünk arra, amit a Biblia állít. Michael siratása eltarthat egy éjen át, de reggel majd öröm váltja fel. Michael KÉTSÉG KÍVÜL a Mennyben van, Istennél. Hitt Jézusban, és elfogadta őt urának és megváltójának. Ő békére lelt Nála. Senki nem bánthatja soha többé.

Deborah Kunesh

2014. június 25

Források (angol):
Deborah Kunesh youtube bizonysága: https://www.youtube.com/watch?v=QNomw0-uALc 
Deborah Kunesh weboldala: http://www.deborahkunesh.com 
Deborah Kunesh weboldala Michael Jacksonról: http://www.reflectionsonthedance.com