Skip to main content

Akinél a szív lecsendesül

Szerző: 
Linda Dillow

Mi nők sokat aggódunk. Aggódunk gyermekeinkért, családunkért, férjünkért, barátainkért, karrierünkért... - és a lista folytatható a végtelenségig. Igen, szeretnénk megelégedettek lenni, és minden aggodalmunkat Istenre bízni, mégsem engedjük el problémáinkat.
Ha már belefáradtunk a kínzó Bárcsak múlton való kesergésébe, a Miért jelenbeli töprengéseibe és a Mi lesz, ha jövő miatti félelmeibe, és szeretnénk átélni azt a fajta nyugalmat és megelégedést, melyről a Szentírás beszél, akkor az Akinél a szív lecsendesül az a könyv, melyre már régen vártunk. Sok bátorítást meríthetünk belőle, és számos gyakorlati útmutatást találhatunk arra nézve, hogy miként győzedelmeskedhetünk az aggodalmaskodás felett.

Az Akinél a szív lecsendesül megtanít Isten kezébe helyezni aggodalmainkat, és átélni azt a megelégedést és nyugalmat, mely az Istenben való teljes bizalom eredménye.
A szerző: Linda Dillow férjével több mint egy évtizedig élt és szolgált aktívan a nyolcvanas évek Kelet-Európájában. Tapasztalatai alapján immár két évtizede rendszeresen szolgál utazó előadóként Közép-Kelet-Európában. Csendeshetek és keresztyén női konferenciák keresett előadója. Ő a szerzője a nagy sikert aratott A társ című könyvnek, mely már több mint 25.00 példányban kelt el Magyarországon.

AkinelASzivLecsendesul