Skip to main content

Az élet nem rólam szól

Szerző: 
Max Lucado

- Ments meg Uram minket attól az élettől, melyről azt, hittük, boldoggá tesz minket!

Hosszú évekig sokan csodálkoztunk, hogy nem jelent meg Max Lucado könyv magyarul! Mi lehetet az oka? Senki nem tudta a választ. A szerző könyvei nagyon népszerűek külföldön, nemzetközileg elismert író, több mint 30 műve jelent meg és évtizedek óta a Bestseller listákon számos díjat nyertek könyvei!
Azután megtört a jég, és megjelent az első könyv, "Ahogyan szeretni érdemes" című díjnyertes könyve és siker lett hazánkban is. Most végre itt a második amelynek címe: "Az élet nem rólam szól"
A könyv alcíme mindent elárul..., de nézzük egy kicsit részletesebben: Az első naptól kezdve a saját utunkon akarunk járni...
'...Olyan házastársat akarok, aki boldoggá tesz engem, és olyan munkatársakat, akik mindig kikérik a véleményemet. A nekem megfelelő időjárást akarom, olyan közlekedési viszonyokat, melyben haladni tudok, és olyan kormányt, mely érdekeimet szolgálja....' Önreklámozás, Önfenntartás. Énközpontúság...
MINDEN RÓLAM SZÓL.
Mindenki azt mondta, hogy ez igy van, mindenki ezt csinálja, igaz?
Mi pedig elhittük. Azt hittük, önmagunk bálványozása boldoggá tesz.
Ez a hit pedig káoszt teremtett: zajos otthonokat, stresszes vállalkozásokat, kegyetlen kapcsolatokat...
Ha céllal akarsz gyorsan haladni, íme a cél! Az életnek akkor van értelme, ha elfogadjuk benne a helyünket! Örömeink, problémáink, ajándékaink és tehetségünk... ha mindezt Annak ajánljuk, aki teremtett minket, hirtelen elnyerjük, amit hiányoltunk, és megtaláljuk, amit kerestünk. Nagyszerű könyv!

AzEletNemRolamSzol