Skip to main content

Mindörökre Krisztusban

Szerző: 
William MacDonald

Elveszíthetjük-e az üdvösségünket?
Egyesek hiszik, hogy meg tudják váltani magukat, mások vallják, hogy Megváltóra van szükségük. Csak a keresztyénség hirdeti, hogy van Megváltó. És csak az evangélium biztosít arról, hogy minden hívőnek elkészített helye van az Atya házában. Mert az Úré a szabadítás - amihez semmit sem tehetünk hozzá!
Sok keresztyént mégis kétségek gyötörnek ebben a kérdésben. Ha elveszítjük az örök üdvösségbe vetett bizonyosságunkat, az örömünk is eltűnik. Ha eltűnik az örömünk, lelki életünkből is elfogy az erő, mert "az Úr öröme a ti erősségetek". A szerző rögtön a problémával kezdi; és Isten Igéjéből mutatja meg a bizonytalanság ellenszerét. Olvasmányos, mégis lényegre törő könyvet tart a kezében az olvasó.
William MacDonald több mint negyven éve beszél közérthetően és ír közvetlen hangon a keresztyén élet fő kérdéseiről. Ígéretes karriert hagyott a kereszt lábánál, hogy beutazza az egész világot, és Krisztus kimeríthetetlen gazdagságát hirdesse. Amerikában több mint hatvan művet adott ki. Írásaira jellemző a világos és tömör tanítás, ami Isten Igéjének rendkívül alapos ismeretéből fakad. William MacDonald jelenleg Kaliforniában lakik, ahol írásban és szóban hirdeti Isten Igéjét. (82 oldal/a4

MindorokreKrisztusban