Skip to main content

Rejtjelek egy másik világból

Szerző: 
Philip Yancey

Vajon csupán a látható világ létezik-e, vagy valami más is megbújik mögötte? A szerző szerint a természeti és a természetfölötti ugyanannak a valóságnak két különböző megnyilvánulása.
Kiknek ajánljuk ezt a remek könyvet?
Mindazoknak, akik a hitük határvidékén élnek. Bár az egyházat és a kereszténységet igyekeznek nagy ívben elkerülni, de annak gondolata, hogy mégicscsak létezik valamiféle lelki valóság , valami megmagyarázhatatlan természetfeletti, nem hagyja nyugodni őket. Vajon lézetik-e Isten? Van-e élet a halál után?
Azután ott vannak azok a hívők, akik nem tudják pontosan megmagyarázni, miért is hisznek. A hitet szinte az anyatejjel szívták magukba, de ha egy ateista barátjuknak kellene elmagyarázniuk hitük lényegét, nem tudnák, hogyan kezdjenek hozzá?
Vajon én mit mondanék?
A könyv fejezetei már sokat elárulnak a könyv tartalmáról: - Valamit nem veszünk észre - Rejtjelek - A zűrzavar jelei - A szó, amelyet nem mondunk ki - Két világ
E könyv célja, hogy olyan finoman és ízlésesen, - de jó szakértelemmel - felhívja az olvasó figyelmét a "két világ" jeleire, amelyek életterünkben és környezetünkben egy másik világ létére utalnak. Mindehez a világirodalom klasszikusaiból merít, és a XX. század jelentős tanúinak és alkotóinak gondolatait is idézi.
A mai kor embere nagyon nyított minden természetfeletti dologra, és sajnos sokszor a rosszat választják. Nemrégen söpört végig az egész világon "A Da Vinci" kód hullám, amelyre Lee Strobel "A Jézus Dosszié" c. könyve volt a Harmat kiadó válasza. Rengeteg vásárlónk ajándékozta ezt a remek könyvet ismerőseinek, szomszédjának vagy kollégájának, akiket "megfertőzőtt" A Da Vinci-kód. Philip Yancey új könyve is hasonló olvasóréteget célzott meg. Reméljük, hogy sok-sok vásárló fogja ezt a könyvet választani, amikor egy értékes és igényes kiállítású, evangélizációs könyvet akar adni majd valamelyik kereső tanárának, vagy munkatársának.

RejtjelekEgyMasikVilagbol