Skip to main content

Gyermekek tanítása

Pintér Béla csemete dalai segítségével drámapedagógiai órákon próbálunk gyermekeket keresztény értékekre tanítani és Istenhez vezetni. Ezen órák vázlatai találhatók itt. Elvihetők, felhasználhatók szabadon. Csak annyit kérünk, írd meg nekünk ide hozzászólásodban hol használod. Ha vannak ötleteid, vagy ide, vagy az egyes órákhoz, a megfelelő helyre írj egy hozzászólást - örülni fogunk neki, s megszívleljük, ha kell belejavítunk a vázlatokba. Pintér Bélát idézve: "Dicsőség Istennek, ha a dalaim segítenek!"

Ha az óravázlatokhoz mellékelt word docx  filet nem tudod megnyitni olvasható formában (nincs legalább 2007 office verziód), akkor telepítsd fel a következő címről a word viewert : Innen telepítheted, majd ezt is letöltened, majd telepítened kell

 

 

Ebben az évben a  PALÁNTA kategóriákba kerülnek be a tanítási óraanyagok.

Három helyen is használjuk

Kedves Testvéreim!

Szeretném megosztani veletek az örömhírt!

Egyre többen tanitanak ezen anyagok alapján!

Megkértek rá,hogy mondjak el egy-egy momentumot :

73éves Géza-bácsi aki lelkipásztor, az itt szereplő dalokra táncol, és együtt önfeledten játszik a gyermekekkel, akiknek az órát tarjuk!

Pásztor Gál Tiborc - akit 5 gyermekkel ajándékozott meg az ÚR - felesége is ezek alapján tanitja gyermekeit, és mindnyájan  hihetetlen felszabadult örömteli órákat töltenek el közösségben az otthonukban! Lehet otthon is csinálni - hozzá tenném 11 éves kamaszodó fiu,és 9, 7, 3, éves kislány,és egy 5 éves fiú gyermek alkotja a család gyerek létszámát! És közösen boldogan ,Anyucit állandóan kérve, hogy mikor ülünk össze "tanulni". Tehát hidd el otthon is müködik!!!!!!!

Isten Áldása legyen veletek, és erőt adjon neketek a továbbiakhoz!!!!!!!!!

Jóhír Evangélium!Kérjük minél elöbb a további óra anyagokat, hogy mi is át tudjuk adni a gyemekeknek!!!!!!!!!:):)Betti

Hetente 1 óra

Mi is most csináljuk (találjuk ki a következő óra anyagát) - így csak (iskola)hetente 1 órával megyünk előre.

Egy kis biztató

A  tanítási vázlatokat tanórákra(45 percre) terveztük, de ha csak a dalokat tanítod meg a gyerekeknek és elbeszélgetsz velük a dalok üzenetéről, már közelebb vitted Őket Istenhez. Áldja meg az Úr azt, aki tanításra adja a fejét! Jézus Krisztus szeretete adjon erőt munkájához! Lisa

Mi is használjuk Sepsiszentgyörgyön! :)

Köszönöm szépen ezeket a kidolgozott anyagokat. Szombaton én is elkezdtem eszerint tanítani a bibliaklubban :)